Wie zijn wij ?

Luc is een nuchtere bedrijfsleider, elke dag paraat om 70 melkkoeien te verwennen. Els is een creatieve duizendpoot met een warm hart voor kinderen en de natuur. Nel is een spontaan buitenkind. Paulien is een goedlachse koeiengenietster. Tim helpt graag een handje mee. Rosalie is de laatste in de rij. Muisje Pierlepein maakt klein en groot warm voor alles wat groeit én bloeit op én rond de boerderij. Samen zijn wij de fiere eigenaars van het Hof ter Zickele.

image

Welkom op Hof ter Zickele, waar (vooral) kleuters en kinderen volop kunnen genieten van de boerderij. Koeien ontmoeten, enkele geitjes en cavia's vertroetelen, kalfjes aaien en melk geven én ravotten tussen de bomen. Graag wil ik de boeiende ervaringen op de boerderij delen met kinderen en volwassenen.

Naast het boerenleven dompelt Hof ter Zickele het jeugdig volkje ook onder in het boeiende natuurleven op en rond de boerderij. De hoeve ligt ingebed in een groene oase, waar het in de lente genieten is van de koeien in de weide. De herfst tovert de boerderij om in een heus herfsttafereel.

Tijdens het boerderijbezoek trekt boerin Els met de kinderen op ontdekkingstocht doorheen de stallen. Naargelang het seizoen brengt Hof ter Zickele een ander verhaal dat boerin Els steeds enthousiast aan de kinderen weet te vertellen. Tot binnenkort op de boerderij?! Welkom...