Boerderijpad

Een klein moment van vertragen, terwijl je wandelt tussen de kleine en grote dieren op de boerderij.

Een glimp magie van het nu, als je slentert in een flow, terwijl je geniet van je zoon/ dochter/ kleinkind die ijverig mais vult in de kruiwagen voor de kalfjes.

Een vleugje rust wanneer je de zonnende varkentjes ziet luieren tegen de muur in de zon.

Geniet en ervaar dit alles en meer, tijdens een anderhalf uur durende tocht op het Hof Ter Zickele, onder begeleiding van Els. We volgen het boerderijpad met leuke weetjes over de koeien, langsheen de kippen, ganzen, konijnen en de varkentjes. Even stappen we in de koeienweide, geven we de kalfjes eten en kunnen de volwassenen gezellig bijkeuvelen met ouders, vrienden… terwijl de kinderen spelen op de hooiglijbanen. Tijdens het wandelen brengt Els het verhaal van het melkveebedrijf, op een ongedwongen manier. Volwassenen die houden van letters en zinnen vinden hun gading op de boerderij door de teksten die hier en daar aangeboden worden door de letterzetter. Als afsluiter kan er een gemberbier of bio kruidenwijn gedronken worden, u aangeboden door Els.

Praktisch

Deze uitstap kan op alle dagen van de week, na afspraak en 3 werkdagen op voorhand via mail of Gsm Els.

Aangezien alle activiteiten buiten gebeuren en in de eigen bubbel is dit een corona vrije uitstap.

Prijs: 35 euro voor anderhalf uur wandeling.

Vanaf juli is er ook gelegenheid tot picknick met eigen bubbel, in de nabijheid van de kleine dieren. Dit gratis op de aangeboden picknickplaats.

image_bord
image